HTML

Családi ház felújítása 8 millióból

Friss topikok

  • dani04.19.: Szia! Nagyon szép bútorok és jó cikk. Más boltokban is találhatsz jó, minőségi ülőgarnitúrákat, n... (2014.02.13. 09:23) A kedvenc részem: berendezés

Címkék

Ablakok? KÉSZ!

2014.06.03. 15:52 misstee

Óriási mérföldkövet hagytunk el 3 nappal korábban: május 30-án bekerültek az új ablakok és 31-én pedig a redőnyök is! Fantasztikus változás, csudajók az új szerkezetek, szépek, nagyok és imádom őket! Az emeleten a visszajavítás is annyira jól sikerült, hogy miután visszaraktam a függönyöket, nem is látszik, hogy bármi történt - kivéve, hogy vadiúj ablakaink vannak, redőnnyel, szúnyoghálóval, tényleg fenomenális! Érződik gondolom a soraimból, hogy mennyire örülök neki, sikerült ezt az első félévet eredményesen zárni, teljesen meg vagyok elégedve. A FensterSysteme Kft. a legjobb formáját nyújtotta, a korrekt tanácsadás és árajánlat után egy profi csapat jött beépíteni - minimális koszt hagyva maguk után. Pozitív meglepetés volt, hogy a sok riogatás után, igenis egy rendes társaság jött kora reggel és profin, kibontották amit kellett és helyre tették az újakat, tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek őket.

Időközben a vízszerelést befejezték, ma-holnap a fűtésszerelésnek is a végére érnek és egy kis időre búcsút veszünk egymástól (kis idő = addig, amíg az emelet nem kerül sorra, tehát pár hónapra). Ezért már csak egy rombolós munka van hátra, a villanyvezetékek cseréje, kapcsolók, konnektorok elhelyezése. Hadilábon állunk a feladattal, mert egyikünknek sem fogára való ennek kitalálása, de muszáj nekiugrani. Úgyis jön a pünkösdi hosszú hétvége, ha befejezni nem is, de elkezdeni illene. Közben talán befut a kőműves is, és ha ő végzett a vakolással és üvegtégla rakással, akkor jön a lépcsős. Most egy ajánlott asztalostól várjuk az árajánlatot a fokok elkészítésére. Tartok tőle, hogy borsos ára lesz, jó lenne azért emberi mértékkel megúszni.

Néhány napja megvettük a Praktikerben kinézett - és végre leakciózott! - "Soul" nappali bútort! Nem lett végül fehér, mint a legelső terveimben szerepelt, mert élőben nem volt annyira jó, mint a képeken. 

 image.jpg

Egyébként pont most látom, hogy szinte ugyanezt már korábban néztem a Möebelixben is. Úgyhogy ezt most 80ezer helyett 60ezerért csíptük meg.

Ezen kívül az M-Acryl "Amanda" 180x80 cm-es kádunkat is megvettük, ebben aztán jól el lehet nyúlni! Először sarok kádat gondoltunk, de azok mind olyan kicsik, hogy nem tudunk benne elfeküdni, ezért döntöttünk az egyenes kád mellett. Nem elhanyagolható tulajdonsága még, hogy kisebb helyet is foglal. Még hátra van a fürdőszoba bútor megvétele. Sajnos nagyon drágák tetszettek meg eddig, jó lenne olcsóbb árfekvésben szépet és elég nagyot találni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafokhome.blog.hu/api/trackback/id/tr786262869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása