HTML

Családi ház felújítása 8 millióból

Friss topikok

  • dani04.19.: Szia! Nagyon szép bútorok és jó cikk. Más boltokban is találhatsz jó, minőségi ülőgarnitúrákat, n... (2014.02.13. 09:23) A kedvenc részem: berendezés

Címkék

Ajtók a helyükön

2014.07.30. 12:10 misstee

Hétfőn végre eljött a napja az ajtóink beépítésének is. Mivel átfogó tokos beltéri ajtókat és 3 világító ablakos bejáratit rendeltünk még ezer éve (március már nagyon régnek tűnik...) az Aranyablaknál, az összeshez kértünk szakszerű beépítést (nem kis pénzért, de erről később), így szabadságot vettem ki, hogy kérdés esetén kéznél legyek a műveletnél. A cég egy külsős beépítővel végzi a munkát, külön kellett velük időpontot egyeztetni és a korábbi felmérésre hivatkozva megrendelni a beépítést. Reggel fél 9-kor megérkeztek az urak és először az 5 beltéri ajtónak ugrottak neki, majd betették a bejárati ajtót az ablakokkal. Azért kellett a jelenlétünk, mivel a burkoló még nem volt, így a padló szinteket folyamatosan tisztázni kellett, nehogy később ne lehessen kinyitni az ajtókat. Ráadásul 2 problémásabb nyílásunk is volt, ahol a falsík miatt nem lehetett felhelyezni az átfogó tok szélső takaró lécét, oda még venni kell egy színben megfelelő csíkot. Tulajdonképpen a lényeg az, hogy 6 óra alatt bekerültek az ajtók, hozzátenném hellyel-közzel, mert a beltérik közül egyetlen egyet sikerült 100%-osan megcsinálni, a többinél idézem: "nem szeretnénk megvárni amíg megszárad a pur hab, majd ti beteszik, okés?" Ennek ellenére távozáskor legombolta ajtónként a 7000 Ft, bejárati ajtónál a 32000 + 3800 Ft pur hab és csavar (!!!!!) díját. A pofátlanságnak nincs határa, de miután harmadjára is kimondtam, hogy akkor legalább számlát kérek, kénytelen volt kézzel firkálni valamit. Legalább adózzon, ha már ilyen tróger munkát végeztek és jó nagy kuplerájt hagytak ott nekem.... Az tuti, hogy a maradék 3 emeleti ajtót már megoldjuk magunk is, technika ellesve, ilyen munkát mi is tudunk végezni. Viszont az ajtók gyönyörűek, mutatom:

10541063_10152556576401772_1574039625532010835_o.jpg

Tegnap és ma a fűtést tesztelték, felkerültek a radiátorok, majd le, hogy a festésnél ne legyenek útban. Jó hír, van meleg víz! Ugye-ugye az apró örömök az életben.. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://budafokhome.blog.hu/api/trackback/id/tr446559231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása